VNG Realisatiecongres Back to the Future

Reminder: VNG Realisatiecongres Back to the future 28 maart – meld u nu aan!

Op woensdag 28 maart organiseert de VNG het Realisatie congres in De Fabrique in Utrecht. Inmiddels staat het programma met de tijden online. Hiermee stelt u zelf, op basis van uw interesses uw persoonlijke programma samen.

Neem snel een kijkje en meld u aan voor het congres. Reist u met ons mee terug naar 2018. ‘Back to the future’?

Grensoverstijgend samen werken

Tijdens het congres kijken we vanuit de toekomst terug op het jaar 2018. Het jaar van Samen Organiseren, Digitale Identiteit, Common Ground en data gedreven werken. Het jaar waarin u de uitdagingen en kansen van de informatiesamenleving samen met andere gemeenten voortvarend heeft opgepakt. Welke keuzes heeft u in 2018 gemaakt waardoor nu in 2050 alles zo soepel functioneert? Met welke partijen heeft u samen grenzen verlegd en heeft u ruimte gecreëerd voor andere manieren van samenwerking?  

Zo kunt u direct na het congres zelf verder

Meer dan 50 inloopsessies die aansluiten op actuele thema’s. Plus nog een tiental activiteiten waar u terecht kunt voor, tijdens en na de sessies. Waaronder een Blockchainbasement, een Common Groundplein en een Expo met innovaties. Tijdens het congres komen zo’n beetje alle aspecten van de informatiesamenleving aan bod. Vanuit alle mogelijke invalshoeken: bestuurlijk, organisatorisch, technisch, juridisch. Teveel en te divers om door één persoon te volgen. Dus wilt u direct na het congres aan de slag met uw eigen gemeentelijke doelstellingen? Zorg dan dat uw gemeente breed is vertegenwoordigd op het congres!  

Drie redenen waarom juist ú als directeur of hoofd van dienst het congres niet mag missen

  1. In 1 dag bent u fit for the future: alle relevante ontwikkelingen in de informatiesamenleving bij elkaar 

  2. Er is volop aandacht voor hot issues en actuele onderwerpen in de verschillende domeinen (ook uw domein) 
  3. Er is veel gelegenheid voor ontmoetingen met gelijkgestemden, tegenpolen, uitdagers 

Meld u snel aan!

Wilt u dit inspirerende en informatieve congres bijwonen? Meldt u zich dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 21 maart aan. Vol is vol. Aanmelden kan met het aanmeldformulier. Extra informatie, zoals de route en parkeermogelijkheden vindt u op de congrespagina.

Graag tot ziens op woensdag 28 maart in Utrecht!