Is uw gemeente klaar voor de informatiesamenleving 2020?
Roadmap: wat komt er op u af?
Ondersteuningsmiddelen Digitale Agenda 2020

Ondersteuningsmiddelen Digitale Agenda 2020

Voor gemeenten is het de uitdaging om optimaal mee te bewegen met ontwikkelingen en trends in de samenleving en te anticiperen op verwachtingen en aan te sluiten op kansen die ontstaan. DA2020 speelt in op deze veranderingen door gemeenten uiteenlopende, praktische ondersteuningsmiddelen aan te bieden.

Het laatste nieuws

18/06/2018

Informatiesessie aanbesteding GGI-Veilig

Tijdens deze sessie worden gemeenten geïnformeerd over de collectieve aanbesteding van producten en diensten GGI-Veilig.
Lees verder

14/06/2018

Nieuw Dashboard Sustainable Development Goals op Waarstaatjegemeente.nl

Waarstaatjegemeente.nl is uitgebreid met een nieuw dashboard. Dit Dashboard Sustainable Development Goals vertaalt de ‘Global Goals for Sustainable Development’ van de Verenigde Naties naar het niveau van de lokale overheid.
Lees verder

14/06/2018

Webinar TMV2.0/Digimelding

Vanaf 1 februari 2019 vindt terugmelden op de Basisregistratie Personen (BRP) plaats via Digimelding. Digimelding functionaliteit, bijvoorbeeld het meesturen van bijlagen met een terugmelding, is na het aansluiten op Digimelding voor afnemers van de BRP beschikbaar.
Lees verder
Agenda DA2020
 • 19 Jun

  Ateliersessie informatievoorziening Omgevingswet

  VNG Realisatie organiseert Ateliersessies over de Uitwerking Informatievoorziening Omgevingswet (UIVO). Tijdens de Ateliersessies komen diverse invalshoeken aan bod: architectuur, dienstverlening, kerninstrumenten, planvorming, vergunningverlening, toezicht en handhaving.

  Lees meer
 • 19 Jun

  Met de BGT eenvoudig je beheerkaart(en) op orde, Ede

  De Vereniging Stadswerk organiseert in samenwerking met VNG Realisatie een aantal bijeenkomsten in de regio over de aanpak van de informatie uitwisseling tussen Beheer Openbare Ruimte (BOR) en de BGT.

  Lees meer